Ris-taffel
Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits karryen i olie. Skær flæskekødet (nakkefilet) i terninger og brun det sammen med de hakkede løg. Tilsæt bouillon og krydr med salt og peber, soya og sambal krydderierne (stærke krydderier fra østen, kan købes i supermarkeder.)
Lad retten snurre ½ times tid. Tilsæt champignoner og bønnespirer umiddelbart før serveringen.
Retten kan også tilsættes bambusskud fra dåse.
Giv løse ris og forskellig tilbehør til.
Grøntsagerne svitses på pande før servering Tips: Bananer: Skær de skrællede bananer i skiver og rist dem kort i lidt olie tilsat karry. |
|
Opskriften er vist 157010 gange,
og udskrevet 5177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (68 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2009-02-20 12:37:27 Det bedste mad jeg nogen sinde har lavet Rasmus - 2007-12-19 18:33:46 Hvornår skal Kokosmælken tilsættes??? Alfons - 2007-10-16 16:19:48 Alletiders opskrift, genial til børne fødselsdage! Fabiano - 2007-03-10 17:09:02 Hvornår skal Kokosmælken tilsættes??? LLT - 2005-01-01 01:01:01 Der mangler Ananas, det er super dejligt forfriskende Mia - 2005-01-01 01:01:01 hvor er det dog rart med nogen flotte billeder som appetitvækker! til madelskeren - 2005-01-01 01:01:01 prøv at læse under ris-taffel oppe i venstre hjørne Madelskeren - 2005-01-01 01:01:01 Til ca. hvor mange personer er opskriften til? June - 2005-01-01 01:01:01 JEg synes den er god, men hvad hvis det var uden soya? lotte - 2005-01-01 01:01:01 Der mangler vist også peanuts anonym - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig opskrift- hva med noget mangochutney |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne