Ovndampet havørred med purløgssauce
Hovedingrediens : LakseFisk - HavØrred Indsendt : |
|
|
Rens og skrab og tør havørreden. Drys den med salt indeni og udenpå. Smør et ovnfast fad af passende størrelse. Læg porreringene i bunden af fadet. Læg ørreden ovenpå og dæk den med citronskiver. Hæld vand og hvidvin ved. Dæk fadet med smurt alufolie og stil det i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter. Fisken er færdig, når rygfinnen nemt kan løsnes.
Hæld fiskeskyen fra og hold ørreden varm, mens saucen laves. Svits løg og purløg i lidt smør i et par minutter. Hæld fiskesky og hvidvin ved og lad det koge lidt ind. Tilsæt piskefløde og lad saucen koge et par minutter. Smag til med salt og peber. (Hvidvin kan erstattes med vand). Server med pillekartofler og kogte grønne bønner. |
|
Opskriften er vist 21275 gange,
og udskrevet 1195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (17 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-07-10 13:55:27 Super god ret!! men man kan roligt doble op til sovsen, hvis man som i vores familie godt kan lide en "god klat sove" men 10 stjerner herfra :0) lis - 2005-01-01 01:01:01 den er super god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne