Steak af sværdfisk med mango-avocado salsa
Hovedingrediens : MakrelFisk - Sværdfisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Kødet befries fra mangoerne og skæres i tern over en skål, så saften kan dryppe i. Blandes med avocado, chili, rødløg, limeskal og saft, koriander og 1 spiseskefuld olivenolie. Smag til med salt og peber og stil salsaen køligt.
I en eller to pander steges steaksene gyldenbrune på begge sider, ca. 5 minutter. Krydres. Anrettes på varme tallerkener med tilhørende salsa. Pynt med korianderblade og limebåde.
|
|
Opskriften er vist 18069 gange,
og udskrevet 415 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne