Japansk sashimi
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Oprindelsesland : Japan Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Fjern skind, ben og mørke dele fra fisken. Skær fileterne i skiver på tværs. Anret fiskeskiverne på et fad med gørnsager og rejer. Rør peberroden til en tyk pasta med lidt vand og kom det på fadet med citronbåde og ingefær. Hver person tager peberrod og ingefær og bruger det som dip til fisk og grønsager
|
|
Opskriften er vist 21460 gange,
og udskrevet 249 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer altesa - 2016-04-23 10:03:51 hvor mange mennesker er der så mad ti Louise Raunstrup - 2005-01-01 01:01:01 Den er rigtig god,og er ikke til at undvære. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne