Indbagt bakskuld med pickles
Hovedingrediens : FladFisk - Baskkuld - Tørret fladfisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Urterne klargøres, skæres i små terninger og marineres i den sammenpisket dressing i ca. 1 time.
Æggecreme: Æggene piskes sammen med fløden i en gryde og legeres op ved svag varme under konstant piskning, til man har en let og luftig masse. Purløg tilsættes og massen piskes kold. Butterdejen udrulles (2 mm.) halvdelen af butterdejen formes som underdelen af 4 fisk. Den flåede og fileterede bakskuld anrettes på butterdejen. Æggecremen fordeles over fiskestykkerne. Resten af butterdejen lægges over æggecremen og formes som overdelen af fiskene. De to halvdele presses godt sammen i siderne. Oversiden af fiskene smøres med sammenpisket æg og fiskene bages i 8-10 minutter i en ovn ved 200 grader C. Bakskulden anrettes på tallerken med pickles omkring. |
|
Opskriften er vist 13121 gange,
og udskrevet 309 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne