Tunfrikadeller med peberblanding

Tunfrikadeller med peberblanding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.frisk eller frossen tun
1 æg
2 spsk.kartoffelmel
1 spsk.hvedemel
0.5 tsk.salt
0.25 tsk.peber
0.5 tsk.mild paprika
1 spsk.sojasauce
1 dl.letmælk
1 spsk.olie
 
 Peberblanding:
4 peberfrugter, gerne flere farver
1 stortløg
1 spsk.olivenolie
0.5-1 dl.vand
 salt
 peber
 mild paprika
 evt. chili eller cayennepeber
 
 Tilbehør:
500 g.brød
 eller som fyld i pitabrød med salat i strimler
 
Opskrift:
Hak tunfiskekødet gennem en kødhakker eller i en foodprocessor. Tilsæt herefter æg, mel, salt, peber, paprika og sojasovs. Rør til sidst mælk i, til konsistensen er passende.

Form farsen til små frikadeller, og steg dem i olie på en pande i ca. 10 minutter på hver side.

Skær peberfrugter og løg i skiver, og svits dem i olie i en tykbundet gryde. Tilsæt vand, og damp dem møre under låg i ca. 5 minutter. Smag til med salt, peber, paprika og evt. lidt chili eller cayennepeber.

Servér frikadellerne med lun peberblanding og brød til, eller brug dem som fyld i pitabrød med salat og andre rå grøntsager i.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunfrikadeller

karakterer:
Opskriften er vist 10528 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu