Lasagne med tun
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Skær tunfisken i små tern på ca. 1 cm. Lav urtesovsen ved at skære tomater, løg og peberfrugt i tern. Svits grøntsagerne i olie, og damp dem møre under låg i ca. 5 minutter til en tyk sovs. Smag til med salt, peber, basilikum og eventuelt tomatpuré. Rør til sidst hytteost i.
Optø den frosne spinat, eller brug den friske, skyllede spinat, hvor de groveste stilke er fjernet. Damp væden fra spinaten i en gryde, og tilsæt salt. Læg spinaten i bunden af et ildfast fad. Læg herefter halvdelen af de forkogte lasagneplader lagvis med halvdelen af tunfiskestykker og urtesovs ovenpå. Læg resten af lasagneplader med resten af tun og urtesovs. Sørg for, at det øverste lag plade er dækket med væde. Slut med revet mozzarellaost. Lad lasagnen hvile i et køleskab i mindst 1 time. Læg sølvpapir eller et låg over, og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 30 minutter. Tag eventuelt sølvpapiret eller låget af de sidste 5 minutter, for at overfladen kan blive brun. Lun flutes i ovnen ved siden af lasagnen i de sidste minutter. Skær hvidkålen i tynde strimler og icebergsalaten i lidt større strimler. Pres den halve citron til saft, og bland saften med vand og basilikum til salatdressing. Hæld dressingen over salaten. Servér lasagnen med lune flutes og blandet salat til. |
|
Opskriften er vist 18762 gange,
og udskrevet 324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne