Sværsfisketournedos med bacon

Sværsfisketournedos med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Sværdfisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.sværdfiskefilet
4 skiverbacon
1 spsk.olie
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
1200 g.bagekartofler
 
 grøntsager:
0.5 blomkålshoved
2 gulerødder
2 dl.majskerner
 
 Dressing:
2 dl.ymer (eller Gaio)
1 bundtdild
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skrub kartoflerne rene med en stiv børste, og skær et kryds på den side, der skal vende opad. Bag kartoflerne i ovnen ved 200 grader C i ca. 1 time, til de er møre.

Del blomkålshovedet i små buketter og skær gulerødderne i stænger. Anret grøntsagerne på et fad. Hak dilden fint.

Lav dressingen ved at blande ymer og dild, og smag til med salt og peber. Skær fileten i 4 stykker. Ombind stykkerne med baconskiverne. Steg tournedoserne i olie på en pande i ca. 5 minutter på hver side. Drys lidt salt og peber på.

Servér tournedoserne med de bagte kartofler, grøntsager og dressingen til.





karakterer:
Opskriften er vist 10110 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu