Lynstegt ret med frisk tun
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Grønsagerne renses og snittes i tynde strimler eller skiver. Svits grønsagerne i olien. Begynd med løg og hvidløg. Efter et minut tilsættes rodfrugter som fx gulerod eller selleri og derefter de øvrige grønsager. Den samlede stegetid skal kun være få minutter. Tilsæt lidt vand, salt og peber og lad retten dampe yderligere et par minutter. Tunstrimlerne steges nogle få minutter i smør på en stegepande og blandes ved serveringen sammen med grønsagerne.
Serveres med løse ris og brød. Tips: Grønsager: løg, forårsløg, majroer, peberfrugt, radiser, nye gulerødder, spidskål, sommerhvidkål, frisk spinat, nye bønner, blomkål, broccoli, squash. |
|
Opskriften er vist 19292 gange,
og udskrevet 216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne