Grillet Yellow Fin Tuna
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Oprindelsesland : Italien Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Tunen skæres i 8 lige store stykker. Limesaften smøres på sammen med lidt olivenolie og krydres med meldon sea salt. Skal derefter ligge ½ times tid.
Polentaen koges i hønsefonden. Når polentaen er færdig, blandes det med krabbekødet og smøres ud i et tyndt lag på et pergamentpapir. Stil det derefter under pres til polentaen har sat sig. Stik 4 stk. polentaer ud med en 6 cm cylinderform. Bøftomaterne blancheres og befries for skind og kerner. Skæres derefter i små tern og blandes sammen med finthakket purløg og plukket timian. Parmesanen rives groft på et rivejern. På en bageplade lægges parmesanen i 4 stykker. Disse bages til de er gyldne og foldes i vaffelform. Rosmaringrenen plukkes. Semi dried tomater og kammuslingerne sættes på grenen. Fiskefonden reduceres til 1 dl. Monteres med det usaltet smør og tilsmages med trøffelolie og citronsaft. Anretning: Tunen grilles sammen med polentaen og rosmarinbrucetten, således at det danner grillmønster. I bunden lægges den grillet polenta. 1 stk. tun lægges ovenpå, ruculasalaten vendes med hakket skalotteløg, olivenolie og balsamico. Dette placeres imellem de 2 stykker tun. Parmesanvaflen stilles op ad tunen sammen med rosmarinbrucetten. Tomat concassé lægges pænt på tallerkenen sammen med trøffelfumeten. |
|
Opskriften er vist 13144 gange,
og udskrevet 277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2010-08-05 01:36:10 Sikke noget pjat med at det skal ligges i pres. Lav polentaen efter opskriften på posen majsmel, tilsæt tomatpure, chilli, soya, hvidløg, og andre krydderier som man har lyst til, og lad det koge igennem, ca. 2-3 minutter, stivner hurtigt. Hæld polentaen op i en form af bagepapir, og ryk linierne ind så den bliver ca 3-4 cm. i tyk-størrelse, køl af, og steg dem sprøde i lidt olie på panden ca. en spsk.Det smager meget bedre end kartofler som tilbhør til enhver ret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne