Marinerede lammekoteletter med fennikel
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : |
|
|
Læg koteletterne i en marinade af rødvin, olie, hvidløg og fennikel og lad dem trække et par timer.
Tag koteletterne op og tør dem let af. Steg dem i lidt fedtstof og drys dem med salt og peber. Kog marinaden op og spæd med ½ dl piskefløde eller creme fraiche. Hæld marinaden over koteletterne før servering. Pynt med lidt fint friskhakket fennikel blandet med lidt persille. |
|
Opskriften er vist 8544 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne