Gravad laks med melon og avocado

Gravad laks med melon og avocado, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Garvet laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.gravad laks
0.5 honningmelon
1 avocado
 citronsaft
100 g.blegselleri
200 g.pasta (piber)
150 g.Iceberg salat
 dild
 
 Dressing:
3 spsk.mayonnaise
2 dl.creme fraiche
1 spsk.citronsaft
2 spsk.hakket dild
2 spsk.hakket purløg
1 spsk.Dijonsennep
 salt
 peber
 en anelse karry
 
Opskrift:
Melonen laves i kugler. Avocadoen skæres i tern og drysses med citron. Blegselleri skæres i skiver. Pastaen koges og afkøles. Salaten snittes meget fint. Det hele blandes og anrettes. Pyntes med gravad laks (skåret i strimler) og med dild. Dressingen blandes og serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 35768 gange,
og udskrevet 1145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-07 18:05:20
meget lækker forret - melon og avokadosalat bliver bedst hvis det står nogle timer og trækker i dressingen