Gravad laks med melon og avocado
Hovedingrediens : LakseFisk - Garvet laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Melonen laves i kugler. Avocadoen skæres i tern og drysses med citron. Blegselleri skæres i skiver. Pastaen koges og afkøles. Salaten snittes meget fint. Det hele blandes og anrettes. Pyntes med gravad laks (skåret i strimler) og med dild. Dressingen blandes og serveres til.
|
|
Opskriften er vist 35760 gange,
og udskrevet 1145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-01-07 18:05:20 meget lækker forret - melon og avokadosalat bliver bedst hvis det står nogle timer og trækker i dressingen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne