Katlesi za samaki
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Skær halvdelen af løget i skiver, skær hvidløg og ingefær meget småt, krydder med salt og peber, bland med citronsaft. Læg fisken i blandingen og mariner den et par timer. Damp fisken med marinaden, halvt under låg, til fisken er mør og til væden er kogt helt væk. Fjern løget. Lad fisken køle af. Skræl kartoflerne og kog dem møre i usaltet vand. Lad dem køle af. Hak resten af løg, hvidløg og ingefær groft og stød det fint i en morter. Mos kartofler og fisk sammen med løgblandingen. Hak chili og koriander og bland det i. Smag til med salt og peber. For ovale frikadeller. Vend i sammenpisket æg og derefter rasp. Varm jordnøddeolien i en pande. Steg frikadellerne gyldne.
|
|
Opskriften er vist 8390 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne