Grillet sværdfisk med lime og spidskommen
Hovedingrediens : MakrelFisk - Sværdfisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Rør en marinade sammen af olie, hvidløg, limesaft og spidskommen og smør det på fisken. Eller drys fisken med krydderiet og dryp med limesaft, hvis det skal gå rigtigt stærkt.
Bøfferne kan marinere 1/2 time, men de kan også grilles med det samme.
Hæld cous cous, olie, salt og rosiner i en skål, der tåler kogende vand. Hæld kogende vand på, læg låg på skålen eller dæk den tæt til med folie. Lad grynene trække 5 min og rør dem så løse med en gaffel. Flæk peberfrugterne og fjern kernerne. Grill bøfferne på trækulsgrill eller grillpande 3-4 minutter alt efter grillens varme. De må gerne være lyserøde indeni. Grill samtidig peberfrugterne. De må gerne være sprøde endnu. Drys med salt. Server fisken sammen med cous cous og ekstra limefrugter til at presse ud over fisken |
|
Opskriften er vist 10449 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne