Kabayaki Ål med Japansk agurkesalat
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål Oprindelsesland : Japan Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Læg kabaykistykkerne på et fad med kødsiden opad, tilsæt ½ tsk. vand giv den 1-2 min. på fuld effekt.
Når sojasaucen bobler, er den færdig til servering.
|
|
Opskriften er vist 10335 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne