Steaks af tyndstegsfilet med asparges/bacon-ruller
Hovedingrediens : Oksekød - Oksesteak Oprindelsesland : Danmark Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Steaks:
De 4 steaks kommes på den varme grillrist og grilles ca. 2 - 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Asparges/bacon-ruller: Den nederste tørre del af aspargeserne knækkes af. En skive bacon vikles om hver asparges. Læg dem et par minutter på grillen, til baconen er sprød. Basilikum-pesto: Kom alle ingredienserne i en blender og blend det til en lind dressing, der smages til med salt og peber. Serveres til kødet. Saltbagte kartofler: Vask kartoflerne og kog dem 15 - 20 minutter i vand, der er tilsat 1 dl groft salt. Når kartoflerne er møre, hældes vandet fra. Behold gryden på varmen og ryst den ganske forsigtigt, til al væden er kogt fra, saltet tørrer, og kartoflerne begynder at rynke. Gulerødder i timian: Kog kalvebouillonen op i en gryde med timian og sukker. Skrab gulerødderne og giv dem et opkog. Lad dem ligge i gryden og afkøle i bouillonen. Mojo-salsa: Kom stødt spidskommen, hvidløg, rød chili (befriet for kerner) og paprika i en blender og blend dem Herefter hældes olie, vand og eddike ved, og der blendes en gang til. Serveres til kartoflerne og kødet. |
|
Opskriften er vist 28373 gange,
og udskrevet 638 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne