Grillspyd med oksetykstegsfilet
Hovedingrediens : Oksekød - Tykstegsfilet Oprindelsesland : Danmark Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Oksetykstegsruller:
Læg de 8 skiver kød ud på bordet. Hak persille og hvidløg fint og fordel det på kødskiverne. Rul hver skive rundt om fyldet og pres et grillspyd igennem, så rullen lukkes. Rullerne lægges på den varme grill og grilles 3-4 minutter på hver side. Avecado med chorizo: Halver de 2 avocadoer, skræl dem og fjern stenene. Grill dem et par minutter på hver side og læg dem på en tallerken. Stænk dem med saften fra den halve citron. Grill de 8 skiver chorizo ganske kort på begge sider, skær skiverne i små tern og kom dem over avocadoerne. Majspakker: Majsbladene trækkes af, og kærnerne på selve kolben skæres fra. Kernerne ristes let i en gryde med salvieblade og smør. Smages til med salt og peber. Udvælg 8 af de største majsblade og giv dem et let opkog i en gryde med vand. Bladene skal ikke spises men skal bruges til at pakke majskernerne ind i. Læg bladene 2 og 2 sammen og for-del majskernerne på dem. Pak bladene sammen om kernerne så du har 4 pakker og luk hver pakke med en kødnål. Pakkerne grilles 3 - 4 minutter på her side. Ved serveringen åbnes pak-kerne, og bladene kasseres. Popcorn: Prøv at poppe en portion popcorn og server dem til retten. Det giver sjovt nok en god smagskombination. |
|
Opskriften er vist 21786 gange,
og udskrevet 513 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-01-06 13:25:12 Popcorn SKAL med :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne