Oksespyd med oste/bacon-stave
Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår Oprindelsesland : Danmark Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Oksespyd:
Fordel kødet på grillspyddene. Pensl grillristen med lidt olie og kom kødet på. Grill det ca. 2 - 3 minutter på begge sider og krydr med salt og peber. Bland imens timian og olivenolie og pensl kødet lige inden servering. Oste/bacon-stave: Stik ostestave på spyd. Vikl bacon om og grill dem herefter et par minutter. Kartofler i sennepsdressing: Skrub de nye kartofler og kog dem møre i ca. 20 minutter. Bland sennep og æggeblommer i en skål og pisk blandingen sej med lidt salt. Tilsæt olien i en tynd stråle, medens der røres, og smag herefter til med vineddike og tilsæt den hakkede persille. Vend de nykogte kartofler i denne dressing. Squash: Squashene skæres i ca. 1 cm tykke skiver på langs og grilles et par minutter. Anret dem på et fad og krydr dem med salt og peber. I en skål blandes citronsaft, reven citronskal, hakket hvidløg og olivenolie. Pisk ingredienserne godt sammen og hæld dressingen ud over squashskiverne. |
|
Opskriften er vist 13404 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne