Grillede oksecuvette-spyd med Bok Choy
Hovedingrediens : Oksekød - Oksecuvette Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Grillspyd:
Begynd med at skære oksecuvetten i skiver. (Du kan evt. få din slagter til det). Snit hver af skiverne i fedtoverfladen, så de ikke trækker sig sammen og bøjer under grilningen. Læg herefter træspyddene i vand i ca. et kvarter - så brænder de ikke på grillen. Fordel så kødskiverne på de 12 grillspyd. Grillspyddene lægges på den varme grill, og kødet grilles 3 - 4 minutter - vend spyddene jævn-ligt. Smør marinaden på, lige før de er færdige. Marinade: Bland ingredienserne til marinaden i en skål og pisk dem godt sammen. Stil skålen koldt - skal først bruges til at pensle kødet med, når det er på grillen. Bok Choy salat: Halver de 8 Bok Choy og skyl dem grundigt. I en skål blandes dressingen af sesamolie, sesamfrø, saften fra ½ limefrugt og reven limeskal. Salaten samt den friske ingefær skal ikke bruges endnu. Grill Bok Choysalaten på alle sider - 1 - 2 minutter ialt. Læg dem på et fad og hæld dressingen over. Banansalat: Bananerne skrælles og vendes hele i en blanding af karry og olie. Bananerne grilles brune - anrettes på et fad og drysses med de tørrede bananchips. |
|
Opskriften er vist 21640 gange,
og udskrevet 309 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne