Oksebov med peberkorn
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak peberkornene. Vend kødstykket i peberkornene og tryk dem i kødet.
Smelt fedtstoffet gyldent og brun kødstykket heri på alle sider. Hæld vand ved ca. 1 l. og tilsæt salt. Læg låg på og lad kødet snurre mørt ca. 3 time. Vend kødet af og til. Tag det færdigstegt kød op og hold det varmt. Tilsæt cremefraiche til stegeskyen og bring det i kog. Jævn skyen let og giv den evt. et par dråber kulør. Sovsen skal være ret lys. Skær kødet fra benet og skær det i skiver. Server kødet med sovsen og små pillede kartofler. |
|
Opskriften er vist 42479 gange,
og udskrevet 674 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2015-02-04 10:15:54 Smager godt, men alligevel lit kede. Torben - 2010-04-23 16:27:49 Rimeligt kedeligt at der står en liter vand, når der menes 1 dl. vand.... Slmmert - 2007-02-16 12:42:13 En rigtig god og dejlig ret. Det er dog vigtigt at kødet er af god kvalitet da retten primært består af kød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne