Lammesteg med flødekartofler
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne koges op med piskefløden, salt, peber og lidt reven muskatnød.
Lægges i ildfast fad og bages i ovn ved 180 grader i ca. 40 min. Lammestegen krydres og brunes sammen halvdelen af rosmarinen og det knuste hvidløg. Tilsættes ca. 3 dl vand/bouillon og kommes herefter i ovn ved 180 grader i ca. 12-14 min. Imens koges rosenkål møre. Stegen tages ud og trækker yderligere 5-6 min. Væden sigtes over i en skål. I en lille gryde sauteres champignon med resten af rosmarinen, tilsættes den gemte væde og koges godt igennem. Jævnes og smages til. |
|
Opskriften er vist 29912 gange,
og udskrevet 569 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Hans Norge - 2013-03-30 10:53:38 Den med rosenkål til var en fin ide, jeg har ofte manglet lidt grøntsager til denne ret. Det skal prøves i aften |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne