Braiseret oksesteg med æble-peberrodskompot
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetykkam Indsendt : Red : |
|
|
Oksetykkammen steges af i stor gryde på alle sider. Tilsættes grøntsager, krydderier, bouillonterning og vand. Koges ved svag varme i ca. 60 min. Affedtes og skummes jævnligt.
Kartoflerne sættes over at koge. Æblerne skrælles og skæres i mindre stykker, koges til mos i lille kasserolle med en anelse vand og under låg. Kort før servering tilsættes peberrod. Kødet anrettes sammen med æble-peberrodskompot samt de kogte kartofler og lidt agurkesalat. Tips: Bouillon fra stegen gemmes til suppe. Den resterende kød kan evt. anvendes til "pyt i pande". |
|
Opskriften er vist 31376 gange,
og udskrevet 782 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne