Lobescoves
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetykkam Indsendt : Red : |
|
|
Kødet gives et kort opkog og skylles med koldt vand. Sættes over i ny gryde og der hældes bouillon, laurbær, løg og peber i. Koges ved svag varme i ca. 35 minutter hvorefter kartoffelternene tilsættes. Det hele koges mørt og smages til med salt og peber. Inden servering drysses med purløg og der fordeles koldt smør over retten.
|
|
Opskriften er vist 33917 gange,
og udskrevet 415 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Mikkel - 2012-11-08 18:05:52 Jeg var lidt forvirret omkring tilberedning af tykkammen, jeg forstår det således: Skær kød i tern sæt kød i vand bring vand i kog lad det koge og skumme i 2-3 minutter fisk kødet op af vandet og put det over i en gryde med koldt vand fisk kødet op af det kolde vand og put det over i en gryde med bouillon Det virker bare lidt underligt synes jeg, og mister man så ikke noget af den gode smag når man koger det af sådan og skyller det bagefter? Kirsten Milner - 2009-02-05 15:58:20 Hej! Jeg bor i England og kan fortaelle, at lobescoves er en soemandsret der stammer fra Liverpool. I oevrigt kalder vi folk fra Liverpool, 'Scousers'! Her tilfoejes ogsaa guleroedder og selleri sammen med kartoflerne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne