Fyldt squash

Fyldt squash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandTilberedningstid : 60 minutter

Indsendt :      Red :
Fyldt squash, billede 4 Fyldt squash, billede 1 Fyldt squash, billede 2 Fyldt squash, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
   
4 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
   
3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 tsk. Karry
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Paprika
1 tsk. Timian, tørret
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
Opskrift:
Løse ris koges efter anvisningerne på emballagen.

Squashen (ca. 30 cm. lang, 8-10 cm. i diameter) skylles og frigøres for stilk, deles på langs i 2 lige store dele. Kærnerne fjernes med en spiseske. De 2 halvdele udhules (med spiseskeen) til 'kødtykkelsen' er ca. 1 cm.

Løgene pilles og hakkes. Løg og fars svitses i fedtstof i en sauterpande til de er let gyldne. Squashkøddet hakkes groft med en kniv og kommes i farsen og svitser med.

Tilsæt tomatpure, krydderier og vand og lad det småsimrer til væden er næsten kogt væk, ca. 30 minutter.

Gryden tages af varmen, og risene blandes i. Køles let af.


Squashhalvdelene fyldes med farsen, der skal have en fast konsistens (reguleres med rasp). Fyldes op, så der er lige så meget fars over squashhalvdelen, som der er nede i. Drysses med rasp med let hånd.

Squashhalvdelene stilles på bagepapir i en bradepande. Færdigsteges i ovn ved 200 grader C. alm. ovn i 25-30 minutter.





Beskrivelse:
Fyldt squash med kogte ris og hakket svinekød

karakterer:
Opskriften er vist 85600 gange,
og udskrevet 2821 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10322 (2457 kcal)
KJ pr. Pers. 2580 (614 kcal)
Vægt ialt 2783 gram
Vægt pr. Pers. 695 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 370 KJ (88 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 9.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu