Fyldt squash
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Tilberedningstid : 60 minutter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løse ris koges efter anvisningerne på emballagen.
Squashen (ca. 30 cm. lang, 8-10 cm. i diameter) skylles og frigøres for stilk, deles på langs i 2 lige store dele. Kærnerne fjernes med en spiseske. De 2 halvdele udhules (med spiseskeen) til 'kødtykkelsen' er ca. 1 cm. Løgene pilles og hakkes. Løg og fars svitses i fedtstof i en sauterpande til de er let gyldne. Squashkøddet hakkes groft med en kniv og kommes i farsen og svitser med. Tilsæt tomatpure, krydderier og vand og lad det småsimrer til væden er næsten kogt væk, ca. 30 minutter. Gryden tages af varmen, og risene blandes i. Køles let af. Squashhalvdelene fyldes med farsen, der skal have en fast konsistens (reguleres med rasp). Fyldes op, så der er lige så meget fars over squashhalvdelen, som der er nede i. Drysses med rasp med let hånd. Squashhalvdelene stilles på bagepapir i en bradepande. Færdigsteges i ovn ved 200 grader C. alm. ovn i 25-30 minutter. |
Fyldt squash med kogte ris og hakket svinekød
|
Opskriften er vist 85625 gange,
og udskrevet 2821 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne