Bruschetta med skinkemignon
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Kødet:
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien på en pande ved god varme. Brun hurtigt skinkemignonen på alle sider. Krydr med salt og peber. Læg kødet i et fad og stil det i en kold ovn. Tænd ovnen på 160 grader og steg kødet i ca. 40 minutter. Bruges stegetermometer, skal centrumtemperaturen være 65-70 grader. Ved 65 grader er kødet svagt rosa, mens det er gennemstegt ved 70 grader. Pak kødet ind i stanniol til brødene er færdige. Bruschetta: Skru ovnen op på 225 grader. Skær flute i 4–8 meget skrå skiver, 2 cm tykke Læg skiverne på en bageplade med bagepapir. Rist skiverne i ca. 5 minutter, til de er gyldne. Skær tomaterne i halve og hak hvidløget fint. Læg tomaterne på brødet. Krydr med hvidløg, salt og peber. Skær mozzarellaen i skiver og fordel dem ovenpå tomaterne. Stil pladen i ovnen igen i ca. 7 minutter til osten er smeltet. Skær skinkemignonen i tynde skiver og læg dem oven på brødene. Bland salaten og læg den ovenpå. Servér straks - ellers bliver brødet blødt. Skær oliven i skiver og brug dem som pynt ved servering |
|
Opskriften er vist 27030 gange,
og udskrevet 593 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer OleD - 2010-03-12 21:14:33 Det smager helt fantastisk.. Den perfekte forret.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne