Lammeryg
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fedtlaget skæres igennem midt på, over rygtappen, og fedtet løsnes fra kødet, men skæres ikke helt af. Fileterne renses for sener og hinder. Få slagteren til at gøre det.
Gnid kødet med krydderierne og læg ryggen i en stor bradepande. Afpudset kan lægges med ned i bradepanden, eller det kan brunes af i en gryde og hældes vand på til en fond. Sættes i ovnen ved 275 grader C alm. ovn i ca. 20 minutter. Kødet tages ud af ovnen og hviler i ca. 30 minutter. Kødet skæres af benene og skæres herefter i skiver på skrå, kan lægges tilbage på benene og serveres herpå på fad. Stegen serveres med små pillekartofler eller små smørristede kartofler, agurkesalat og myntegelé. |
|
Opskriften er vist 78644 gange,
og udskrevet 924 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Preben - 2016-03-22 15:39:20 Jeg gav den 4. For at få 5 skulle den ikke have glemt frisk rosmarin. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne