Filet Royal med basilikumpanade
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : |
|
|
Kødet:
Dup Filet Royal tør med køkkenrulle. Varm olien på en pande ved god varme. Brun kødet på alle sider. Krydr med salt og peber. Læg kødet i et ildfast fad. Basilikumpanade: Blend basilikum, skallen af den halve citron, rasp, hvidløg og spegeskinke i en hurtighakker, blender eller foodprocessor. Krydr massen med salt og peber og rør den til sidst sammen med æggeblomme. Rul panaden ud i passende størrelse mellem to stykker film - træk det ene stykke film af. Læg panaden på kødet, tryk det fast og træk det sidste stykke film af. Kødet: Sæt stegen midt i en kold ovn. Tænd ovnen på 160 grader og lad kødet stege 30-40 minutter. Bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen være 60-65 grader. Ved 60 grader er kødet rosa, ved 65 grader er det netop gennemstegt. Skær kødet i skiver ved servering. Balsamico: Kog ved kraftig varme balsamico ind til det halve. Pisk koldt smør i små tern i balsamicoen lige før servering, så saucen jævner let. Bruges som en streg på tallerkenen ved servering. Tilbehør: Kog kartoflerne Damp asparges i ca. 3 minutter |
|
Opskriften er vist 11721 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne