Rullepølse (svinekød)

Rullepølse (svinekød), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Rullepølse

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebryst - slag - rullesteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rullepølse (svinekød), billede 4 Rullepølse (svinekød), billede 1 Rullepølse (svinekød), billede 2 Rullepølse (svinekød), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 slag fra svin, befriet for hud og ben
1 bundttimian
2 bundterpersille
3 fedhvidløg
12 gramsalt pr. kg. kød
 Sort peber
 suppevisk
6 Husblas, blade udblødt
 kødsnor
1 spsk.salt pr. liter vand til suppen.
 
Opskrift:
Skær skind, ben og store fedtklodser af slaget og skær det ud, så det bliver lige stort og tyk over det hele.

Krydderurter hakkes, blancheres og spredes ud på slaget, der også krydres med salt og rigeligt peber. Husblassen fordeles over.

Slaget rulles sammen om omvikles med snor og koger ca. 1 1/2 - 2 timer. Afkøles i suppen. Drysses med salt og presses. Står i køleskabet til næste dag.





karakterer:
Opskriften er vist 87603 gange,
og udskrevet 1841 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-12-21 19:05:12
Jeg har nu forsøgt at lave rullepølse med mange forskellige opskrifter med eller uden husblas. Pølsen bliver altid løs og smulrer når jeg skærer den. Hvad gør jeg forkert ? Jeg gør præsis som der står i opskrifterne; men noget gør jeg vel forkert.

  -   2011-01-27 18:10:46
Rullepølsen skal presses sammen inden afkøling, feks i en rullepølsepresser.

  -   2009-12-04 12:24:16
Rullepølsen skal i saltlage i 2 døgn før kogning (vand, salt, farin, krydderi) Det giver en bedre smag.