Rullepølse (svinekød)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebryst - slag - rullesteg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær skind, ben og store fedtklodser af slaget og skær det ud, så det bliver lige stort og tyk over det hele.
Krydderurter hakkes, blancheres og spredes ud på slaget, der også krydres med salt og rigeligt peber. Husblassen fordeles over. Slaget rulles sammen om omvikles med snor og koger ca. 1 1/2 - 2 timer. Afkøles i suppen. Drysses med salt og presses. Står i køleskabet til næste dag. |
|
Opskriften er vist 88106 gange,
og udskrevet 1845 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Viggo Rasmussen - 2016-12-21 19:05:12 Jeg har nu forsøgt at lave rullepølse med mange forskellige opskrifter med eller uden husblas. Pølsen bliver altid løs og smulrer når jeg skærer den. Hvad gør jeg forkert ? Jeg gør præsis som der står i opskrifterne; men noget gør jeg vel forkert. anonym - 2011-01-27 18:10:46 Rullepølsen skal presses sammen inden afkøling, feks i en rullepølsepresser. Bondekonen - 2009-12-04 12:24:16 Rullepølsen skal i saltlage i 2 døgn før kogning (vand, salt, farin, krydderi) Det giver en bedre smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne