Struds i sur-sød sovs
Hovedingrediens : Struds - Diverse struds Indsendt : Red : |
|
|
Strudsekødet snøres sammen til en rullesteg med den friske mynte i midten. Varm olivenolie i en stegegryde og brun strudsestegen på alle sider ved kraftig varme. Tilsæt hvidvin, skru ned og lad stegen simre i ca. 30-40 minutter. Tag den op og lad den hvile tildækket. Kom vineddike og den søde vin på stegeskyen lad det koge lidt ind. Tilsæt derefter honning og krydderier og smag til med salt og peber.
Tilbehør: Server med kogte blandede ris og en salat med bønnespirer, rød peber og hakket ingefær. |
|
Opskriften er vist 7152 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne