Strudsebøf i pebersovs
Hovedingrediens : Struds - Diverse struds Indsendt : Red : |
|
|
Bøfferne krydres med madagaskarpeber,
steges i olier på panden i 2-4 min på hver side.
Tag kødet op og pak det ind i stanniol mens saften sætter sig. Kog panden af i Rødvin og lad den koge ind. Rør cremefraiche i, og lad det simre lidt. Smag til med dijonsennep |
|
Opskriften er vist 13200 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-01-13 23:28:13 Fordi de 4 bøffer er skåret af strudsekød, det fremgår godt nok ikke så tydligt af opskriften ud over navnet. Annette - 2008-01-12 17:20:31 Hvorfor i alverden kalder i denne ret for "Strudsebøf"???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne