Strudsebøf i pebersovs

Strudsebøf i pebersovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Diverse struds

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 bøffer, skåret af roastbeef, oysterfilet eller mørbrad
 Madagaskarpeber
2 dl.rødvin
4 spsk.cremefraiche
1 spsk.dijonsennep
 salt
 olie til stegning
 
Opskrift:
Bøfferne krydres med madagaskarpeber, steges i olier på panden i 2-4 min på hver side.

Tag kødet op og pak det ind i stanniol mens saften sætter sig. Kog panden af i Rødvin og lad den koge ind. Rør cremefraiche i, og lad det simre lidt. Smag til med dijonsennep





karakterer:
Opskriften er vist 13152 gange,
og udskrevet 211 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-13 23:28:13
Fordi de 4 bøffer er skåret af strudsekød, det fremgår godt nok ikke så tydligt af opskriften ud over navnet.

  -   2008-01-12 17:20:31
Hvorfor i alverden kalder i denne ret for "Strudsebøf"????