Strudsetournedos med druesauce
Hovedingrediens : Struds - Strudsetournedos Indsendt : |
|
|
Tilbered saucen først.
Løg sauteres, der tilsættes bouillon og portvin, jævnes og druer tilsættes. strudsetournedos'erne steges på pande, kun få minutter på hver side. Der drysses med salt og peber. Kødet lægges i et fad, og saucen hældes over, pyntes med persille. Serveres med ovnstegte kartofler og gulerødder. |
|
Opskriften er vist 6067 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne