Lille Filet, med råstegte kartofler og gulerødder
Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kartofler vendes på panden i olie, drysses, med salt og oregano, hældes i et ildfast fad, gulerødderne vendes også på panden, og krydres med timian og salt og hældes også i fadet, det sættes i ovnen ved 200 gr.
Derefter svitses løgringene på panden, når de er bløde og let brune kommes de i et mindre fad, hvortil der er låg. Strudsefilet'en vendes derpå i olie på panden ved god varme, krydres godt med salt og peber, færdigsteges ved svag varme, vendes jævnligt, må max. få 10 minutter i alt incl. bruning! Strudsefilet'en tages af panden, og kommes i fadet med løgene, som lægges ovenpå filet'en, låget lægges på og det hele pakkes ind i et håndklæde eller andet som kan holde det varmt i ca. 15 minutter. Medens stegen hviler, laves der en bearnaisesauce! Filet'en skæres i tynde skiver og anrettes med bløde løg og serveres med de råstegte kartofler og gulerødderne, samt bearnaisesaucen. |
|
Opskriften er vist 12817 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne