Lille Filet, med råstegte kartofler og gulerødder

Lille Filet, med råstegte kartofler og gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.inderfilet
 Olie
 salt
 peber
1 stortløg i tynde ringe.
 rå skrællede kartofler i både
 rå skrællede gulerødder i stave.
 
Opskrift:
Kartofler vendes på panden i olie, drysses, med salt og oregano, hældes i et ildfast fad, gulerødderne vendes også på panden, og krydres med timian og salt og hældes også i fadet, det sættes i ovnen ved 200 gr.

Derefter svitses løgringene på panden, når de er bløde og let brune kommes de i et mindre fad, hvortil der er låg. Strudsefilet'en vendes derpå i olie på panden ved god varme, krydres godt med salt og peber, færdigsteges ved svag varme, vendes jævnligt, må max. få 10 minutter i alt incl. bruning! Strudsefilet'en tages af panden, og kommes i fadet med løgene, som lægges ovenpå filet'en, låget lægges på og det hele pakkes ind i et håndklæde eller andet som kan holde det varmt i ca. 15 minutter. Medens stegen hviler, laves der en bearnaisesauce! Filet'en skæres i tynde skiver og anrettes med bløde løg og serveres med de råstegte kartofler og gulerødderne, samt bearnaisesaucen.





karakterer:
Opskriften er vist 12867 gange,
og udskrevet 165 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu