Krydret grøntsagsgryde (Strudsganoff)
Hovedingrediens : Struds - Diverse struds Indsendt : |
|
|
I en fladbundet gryde sauteres de hakkede løg i smør. De må ikke blive brune. Tilsæt champignon og citronsaft. Rør godt rundt. Drys med paprika, karry, salt og peber. Lad det simre i 5 minutter.
På en stegepande brunes strudsesmåkødet i smør. Drys med mel og vand. Kødet må ikke gennemsteges. Kom det op i grønsagsgryden.
Rør hvidvin med tomatpuré og hæld det over. Bland det godt.
Varmes igennem og smages til med piskefløde eller creme fraiche.
Serveres med kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 6923 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne