Strudsesteg med appelsinsauce
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg Indsendt : Red : |
|
|
Skræl appelsin og citron og fjern den hvide hinde på indersiden af skallen. Skær skallen i super tynde og lange strimler og giv dem et opkog i vand. Spul med koldt vand og dryp af i sigte. Dup kødet tørt med køkkenrulle og brun det på begge sider i en gryde. Tag kødet op og rør skalotteløg og sukker i. Lad det karamellisere. Tilsæt hvidvin og kog den ned til det halve. Tilsæt bouillon, saften fra appelsinen og 1/2 citron. Læg kødet tilbage i gryden og kog det under låg ca. 10 minutter på hver side til kødet er rosa indeni. Tag stegen og hold den varm. Jævn til en tynd sauce med majsstivelse udrørt med koldt vand.
Tilsæt appelsin/citron-strimler og smag til med salt og peber og evt. appelsinlikør. Serveres med råstegte kartoffelbåde og grønne bønner.
|
|
Opskriften er vist 6220 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne