Strudsesteg med appelsinsauce

Strudsesteg med appelsinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.strudsesteg
 margarine til bruning
1 stk.appelsin
1 spsk.sukker
1 stk.citron
2 dl.hvidvin
1 stk.finthakket skalotteløg
2.5 dl.hønsebouillon
 lidt majsstivelse
 salt
 peber
 evt. 1-2 spsk. appelsinlikør
 
Opskrift:
Skræl appelsin og citron og fjern den hvide hinde på indersiden af skallen. Skær skallen i super tynde og lange strimler og giv dem et opkog i vand. Spul med koldt vand og dryp af i sigte. Dup kødet tørt med køkkenrulle og brun det på begge sider i en gryde. Tag kødet op og rør skalotteløg og sukker i. Lad det karamellisere. Tilsæt hvidvin og kog den ned til det halve. Tilsæt bouillon, saften fra appelsinen og 1/2 citron. Læg kødet tilbage i gryden og kog det under låg ca. 10 minutter på hver side til kødet er rosa indeni. Tag stegen og hold den varm. Jævn til en tynd sauce med majsstivelse udrørt med koldt vand. Tilsæt appelsin/citron-strimler og smag til med salt og peber og evt. appelsinlikør. Serveres med råstegte kartoffelbåde og grønne bønner.





karakterer:
Opskriften er vist 6259 gange,
og udskrevet 147 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu