Marineret, grillet svinemørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Mørbraden marineres, gerne fem-seks timer med rosmarin, citron og timian.
Grilles herefter på en godt varm grill til centertemperaturen når op på ca. 70 grader (brug en stegenål). Regn med ca. 10-15 minutter. Lad den herefter hvile på en rist, let tildækket. Skær den i pæne skiver og servér den med nedenstående. Ærterne: Skalotteløg, spæktern, de rensede kantareller og timian sauteres i smør. De forskellige ærter samt perleløg tilsættes og sauterer med et par minutter. Derefter tilsættes de fintskårne hjerteblade som ligeledes sauteres med et minuts tid eller to. Til sidst vendes de fint snittede krydderurter i. Husk salt og peber. Servér ærterne varme eller lune, evt. vendt med lidt salat. Gerne med masser af rucola. |
|
Opskriften er vist 23315 gange,
og udskrevet 471 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Ane Grethe, Hellum - 2005-01-01 01:01:01 Hvor mange kantareller beregnes der til portionen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne