Grillede, sprængte svinekæber på Tabouleh

Grillede, sprængte svinekæber på Tabouleh, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Kæbeklumper

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
12 stk.sprængte svinekæber
 
 Tabouleh:
200 g.couscous-gryn
2 dl.god lys hønsefond
6 cl.god jomfruolivenolie
1 tsk.fintsnittet persille
0.5 tsk.fintsnittet mynte
1 tsk.fintsnittet basilikum
100 g.agurk
50 g.Karl Johan-svampe, skåret i fine tern og marineret med citronsaft og olivenolie
 
Opskrift:
Brug alene kæbeklumperne, der afpudses for fedt og sener, hvorefter de saltes - ca. 10 gram pr. kg - natten over med omhyggeligt rengjorte krydderurter (timian, rosmarin, laurbærblade, samt knust enebær, korianderfrø og sort peber). Derefter pocheres de møre i andefedt ved forsigtig kogning.

Hønsefonden varmes op. Couscous-grynene krydres med salt og peber, og overhældes med den varme væske. De nulres mellem håndfladerne for at undgå klumper. Tilsæt de hakkede krydderurter og lad taboulehen trække et par timer. Skræl, flæk og skrab kernerne ud af agurken. Skær den i fine tern og bland den i taboulehen tillige med de marinerede Karl Johan-tern.

Svinekæber:
Kæberne grilles på en varm grill med lidt af det andefedt, de er pocheret i.





karakterer:
Opskriften er vist 23830 gange,
og udskrevet 358 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-11-29 09:25:21
der er for lidt info. hvad med grader i grillen, evt hvor lang tid. lyder lækker, men for lidt info til at lave det