Grillede, sprængte svinekæber på Tabouleh
Hovedingrediens : Svinekød - Kæbeklumper Indsendt : Red : |
|
|
Brug alene kæbeklumperne, der afpudses for fedt og sener, hvorefter de saltes - ca. 10 gram pr. kg - natten over med omhyggeligt rengjorte krydderurter (timian, rosmarin, laurbærblade, samt knust enebær, korianderfrø og sort peber). Derefter pocheres de møre i andefedt ved forsigtig kogning.
Hønsefonden varmes op. Couscous-grynene krydres med salt og peber, og overhældes med den varme væske. De nulres mellem håndfladerne for at undgå klumper. Tilsæt de hakkede krydderurter og lad taboulehen trække et par timer. Skræl, flæk og skrab kernerne ud af agurken. Skær den i fine tern og bland den i taboulehen tillige med de marinerede Karl Johan-tern. Svinekæber: Kæberne grilles på en varm grill med lidt af det andefedt, de er pocheret i. |
|
Opskriften er vist 23855 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer kasper - 2012-11-29 09:25:21 der er for lidt info. hvad med grader i grillen, evt hvor lang tid. lyder lækker, men for lidt info til at lave det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne