Roastbeef med kartoffelsalat
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Indsendt : Red : |
|
|
Roastbeefen steges i ovn i fad i 10 min. på hver side ved 220º, hvorefter temperaturen sænkes til 190º. Kødet steges yderligere 30 min. på hver side. Hviler under et viskestykke i 15 min. inden servering.
Aspargeskartoflerne koges, afkøles, pilles og skæres i skiver. Dressingen laves af fromage frais, Cheasy A38, rørsukker, citronsaft, salt og peber samt finthakkede skalotte- og purløg. Cherrytomaterne skæres i kvarte og blandes i salaten. Tips: frisk klippet dild eller purløg smager godt i salaten. |
|
Opskriften er vist 20039 gange,
og udskrevet 529 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne