Roastbeef med kartoffelsalat

Roastbeef med kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.roastbeef i MesterKvalitet
1 kg.aspargeskartofler
250 g.fromage frais naturel 0.5%
250 g.Cheasy A38
1 spsk.rørsukker
0.5 citron, saft heraf
4 skalotteløg
1 bdt.purløg
10 cherrytomater
 Havsalt
 Friskkværnet sort peber
 
Opskrift:
Roastbeefen steges i ovn i fad i 10 min. på hver side ved 220º, hvorefter temperaturen sænkes til 190º. Kødet steges yderligere 30 min. på hver side. Hviler under et viskestykke i 15 min. inden servering.

Aspargeskartoflerne koges, afkøles, pilles og skæres i skiver.

Dressingen laves af fromage frais, Cheasy A38, rørsukker, citronsaft, salt og peber samt finthakkede skalotte- og purløg. Cherrytomaterne skæres i kvarte og blandes i salaten.

Tips:

frisk klippet dild eller purløg smager godt i salaten.





karakterer:
Opskriften er vist 20039 gange,
og udskrevet 529 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu