Roastbeef med peberskum og vild rissalat
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Indsendt : Red : |
|
|
Roastbeef:
Kom kødet i en gryde med kogende vand og kog det ca. 20 min. Tag kødet op, aftør og brun det i smør i ca. 5 min ialt. Krydr med salt og peber, og lad kødet hvile i mindst 15 min. under folie, inden det skæres i tynde skiver. Peberskum: Sautér peberfrugt og chili i smør i 5 min., uden det tager farve. Tilsæt kartofler og bouillon, kog i 20 min. under låg. Blend grønsager og bouillon, pisk fløden og vend flødeskummet i. Smag til med salt og peber. Rissalat og dressing: Kog risene som anvist på pakningen. Bland de kogte afkølede ris med gulerødder, tomater, blegselleri, forårsløg og persille. Rist nødderne på en tør pande. Tag 1 spsk. fra til dressingen og kom resten i rissalaten. Til dressing piskes valnøddeolie, hvidvinseddike, dijonsennep, honning og nødder grundigt sammen, smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten og bland godt. Salaten kan med fordel laves i god tid før servering. Servér roastbeef i tynde skiver sammen med varm peberskum og kold rissalat. |
|
Opskriften er vist 17556 gange,
og udskrevet 617 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Li fra Roskilde - 2009-04-08 14:08:56 Det var en rigtig dejlig salat og det peberskum, hvor var det godt. Min svigerdatter var hel vild med min mad den dag. (Også den dag.) anonym - 2005-01-01 01:01:01 kødet bliver bare perfekt rosa indeni, ved at tilberede på ovenstående måde. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Dette er en go sommerret. Rissalaten kan med fordel bruges dagen efter. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Herlig anerledes rissalat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne