Ovnstegt roastbeef med krydderurter
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Persille, estragon, hvidløg, smør, salt og peber røres sammen.
Roastbeefen lægges i en lille bradepande og urteblandingen smøres på. Kødet brunes ved 225 grader C. alm. ovn i 15 minutter. Steger videre ved 160 grader C. alm. ovn i 20-25 minutter. Roastbeefen trækker under aluminiumsfolie i 15 min. før den skæres i tynde skiver. Servering: F.eks. med Hasselback kartofler og italiensk brød. Tips: Centrumstemperatur ved brug af stegetermometer. Rød 55-60 Rosa 60-65 Gennemstegt 65-68 |
|
Opskriften er vist 184220 gange,
og udskrevet 8835 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (77 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2013-01-28 10:41:10 Stegetiderne passer. Men krydderurterne er spild af penge Mia - 2012-04-02 08:45:44 Kunne man evt hælde lidt vand ved stegen, så der var lidt til sovsen? Lise - 2012-03-26 16:40:04 Rigtig lækker, jeg lod den få 63 grader og hvile i 20 min. Den var dejlig mør, næste gang vil jeg prøve med 60 grader, så den bliver mere rosa. benterq - 2011-04-30 19:15:51 Har lige lavet og spist og nydt denne roastbeef - mums - det var en nydelse - stegetiden passer perfekt til rosa - det er ikke sidste gang jeg laver denne roastbeef- (Det var første gang nogensinde jeg prøvede at lave roastbeef) Vi fik hasselback kartofler der var smurt med olie og paprika og hjemmelavet agurkesalat til. :-) efysos - 2011-04-16 20:07:17 Lækker nem ret. mums Mika Pedersen - 2010-12-21 06:33:19 Hvis man lige gemmer overskudet fra bradepanden til at lave en sovs med så er den værd at prøve evt med en oksebouillon terning i og lidt fløde (alternativ mælk og mel jevning) Ingen nummerplade - 2009-12-31 16:58:03 Mums, er igang med denne, glæder mig. :-) Franck V. Torres - 2009-01-01 11:47:32 Fantastisk opskrift og smager rigtig godt med de friske krydderurter osv.! Ikke sidste gang vi skal bruge den opskrift. Luc - 2008-12-29 14:24:39 Fantasique! Stegetiden passede perfekt for helt tilpasse rosa/rød stegning - og kryderblanding... délicieux :D Per - 2008-04-09 10:05:44 Roastbeef er ikke et bestemt stykke kød, i supermarkederne er det gerne af inderlår som ikke er så mørt, ønsker du et stykke rigtigt mørt kød bør du bruge filet eller mørbrad. Kim Dybdahl - 2008-03-02 15:53:26 Lækkert kryddret kød, ja helt perfekt med Italiensk kartoffel salat til og Glaseret grønsager. Lækkert AD - 2007-08-05 22:22:59 Rigtig godt med italiensk kartoffelsalat (se her på sitet) den autonome - 2005-01-01 01:01:01 god med blancerede bønner med vinegrette sauce anne bech - 2005-01-01 01:01:01 Bliver ikke tør. Godt krydret. Jan Hilmar - 2005-01-01 01:01:01 Det er en lækker opskrift. Kan også anvendes til klumpen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne