Stegt smørfisk med rosmarin og chili
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Smørfisk Indsendt : |
|
|
Varm lidt olivenolie på en pande og steg fisken i 4 - 5 minutter, sammen med rosmarin. (det giver en dejlig smag til fisken) krydr med salt og peber. Drys med snittet chili og server evt med kogte ris eller et godt brød og en frisk salat.
|
|
Opskriften er vist 20032 gange,
og udskrevet 782 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer MJA - 2011-04-16 12:06:40 Det er fordi smørfisk fejlagtig betegnes for to arter. Den du omtaler kaldes oliefisk eller olie makrel (art: escolar) Denne opksirft er til arten Stromateidae. anonym - 2010-01-10 21:14:58 Vær meget opmærksom på stegetiden, jeg har lige fået en meget stærk diarre af at følge denne opskrift. Jeg har efterfølgende erfaret følgende: Hvis smørfisk ikke steges nok, så kommer den specielle olie den indeholder ikke ud af fisken og så bliver man syg af at spise den. Jeg har siden søgt på nettet og set opskrifter der henviser til dobbelt stegetid i forhold til denne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne