Svenske blommer
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
|
|
De vaskede blommer prikkes dybt eller flækkes og udstenes. De lægges lagvis med sukkeret i en gryde, stilles lunt 1 time og varmes ganske langsomt op. Syltetøjet må endelig ikke komme i kog, før sukkeret er smeltet. Det hele koges ved ganske svag varme 15-20 min. Gryden rystes af og til, så det ikke er nødvendigt at røre så meget deri. Syltetøjet skummes, tilsættes Atamon, hældes op og glassene lukkes.
Svenske blommer serveres til pandekager og æbleskiver. De kan bruges som fyld i tærter og omeletter. De smager godt til brød på morgenbordet eller tebordet.
|
|
Opskriften er vist 17568 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne