Dessertblommer
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red : |
|
|
Blommerne skylles og udstenes gennem et snit foroven. Sveskerne skylles, udblødes i vandet nogle timer og udstenes. Mandlerne skoldes, smuttes og flækkes. Der lægges en mandelfilet i hver blomme. Vand og sukker bringes i kog. Halvdelen af blommerne lægges i og koges meget sagte i ca. 5 min. De tages op, før næste hold koges 5 min. Da tilsættes sherry og alle blommerne lægges i gryden og varmes igennem 5-10 min., før der slukkes og dækkes med låg. Blommerne skal ikke koge i sidste omgang. Kompotten afkøles. Den kan drysses med vaniljesukker eller man kan koge et stykke hel kanel med. Flødeskum eller rå creme serveres til.
|
|
Opskriften er vist 21222 gange,
og udskrevet 354 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne