Rullesteg med pesto og rosmarin
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebryst - slag - rullesteg Indsendt : Red : |
|
|
Bred boven ud på bordet og dæk den med pesto og drys med rosmarinnåle, salt og peber.
Rul og snør stegen. Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Lad smørret blive gyldent i en gryde ved god varme. Brun hurtigt kødet på alle sider 3-4 minutter i alt. Krydr med salt og peber og tilsæt vand.
Skru ned til svag varme og lad rullestegen stege under låg i ca. 30 minutter. Vend og steg endnu ca. 30 minutter, til kødet er mørt og gennemstegt.
Tag kødet op af gryden og dæk det med stanniol. Lad det hvile i ca. 20 minutter.
Si skyen smag den til og jævn den.
Kødet skæres i skiver ved servering.
Serveres med Pasta, ris eller kartofler og salat. Tips: Er rullestegen af slag, ca. 1½ kg, er stegetiden ca. 2 timer |
|
Opskriften er vist 15747 gange,
og udskrevet 479 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-02-14 12:53:08 Det lyder UNDERLIGT :D MGS - 2005-01-01 01:01:01 Prøv den i kuglegrill.....muums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne