Farseret ribbensteg
Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg Indsendt : Red : |
|
|
Rør hakket kød sammen med salt, peber og havregryn. Kom mælk i lidt efter lidt og stil farsen i køleskabet. Hak løget.
Skræl æblet og fjern kernehuset. Skær det og sveskerne i knap 1 cm terninger. Bland alle tre ting, samt nøddekernerne i farsen.
Bed slagteren om at ridse sværen med ½ cm. mellemrum - uden at ridse i selve kødet. Skær en åbning i stegen fra hver ende med en skarp, spids kniv. Åbningen skal gå igennem kødet og omtrent ud til siderne. Fyld farsen i stegen med en ske. Drys sværen med groft salt omhyggeligt ned mellem hver svær. Læg stegen på risten i en lille bradepande, evt. med stanniol i bunden. Stil bradepanden i den nederste halvdel af en kold ovn. Tænd ovnen på 200 grader. Steg kødet i ca. 1 3/4 time. Lad stegen hvile utildækket ca. 20 min. Kan serveres varm eller kold. Snit rødkålen på tværs i meget tynde strimler. Bland den sammen med syltetøj, eddike og klementiner i både. Lad salaten trække mindst 1 time i køleskabet. Fjern kernehuset på æblerne og skær dem i tynde ringe. Bland dem i salaten, lige inden servering. |
|
Opskriften er vist 26879 gange,
og udskrevet 661 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne