Fyldt ribbensteg med peberfrugter
Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg Indsendt : |
|
|
Befri peberfrugterne for stilk og frøstol og skær dem i strimler. Hak løget groft og skær æblet i tynde både.
Varm olien og bland peberfrugter, løg og æble i. Lad det dampe under låg i 5-6 min. Krydr med paprika, salt og peber. Kom eddiken i og lad det hele koge godt igennem. Bred det ud på et flat fad, så det køler af. Lav en lomme igennem stegen ved at stikke en lang spids kniv igennem. Stik kniven ind fra hver side, så der åbnes hele vejen igennem stegen, uden at siden skæres op. Gnid med salt over og ned i ridserne i sværen og sæt den i ovnen ved 225 grader på nederste rille. Skru straks ned til 200 grader og brun den i 15 min. Hæld vandet ved, skru ned til 180 grader og lad stegen stege i 1 time. Si skyen over i en gryde og bring den i kog. Rør smør og mel sammen til smørbollen og pisk den i skyen lidt efter lidt. Lad saucen koge igennem nogle minutter og smag til. Server stegen i pæne skiver ledsaget af sauce og kartofler drysset med persille. |
|
Opskriften er vist 21959 gange,
og udskrevet 645 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Hans Norge - 2013-03-16 12:20:13 Jeg går ud fra, at peberfrugt, løg og æble skal fyldes i den lomme, vi så omhyggeligt har lavet i stegen, men det fremgår ikke af opskriften !!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne