Nyregullasch
Hovedingrediens : Svinekød - Svinenyre Indsendt : Red : |
|
|
Nyrerne skylles godt i eddikevand, skæres op i midten, hvor alle de hvide bindevævsledere samles. De fjernes, hvor de er grove og tykke. Skylles ekstra godt, men udvandes ikke mere i længere tid. Tørres, skæres i terninger og brunes i margarine.
Urterne svitses med 5 min. Suppen hældes over. Skyen smages til. Retten er mør på ca. 25 min. Skyen jævnes. |
|
Opskriften er vist 12330 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne