Nyregullasch

Nyregullasch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Svinekød - Svinenyre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.nyrer uden tælle
75 g.margarine
250 g.rensede ituskårne suppeurter porrer,gulerod, selleri, persillerod
5 dl.vand eller suppe
 salt
 peber
 kulør
 meljævning
 
Opskrift:
Nyrerne skylles godt i eddikevand, skæres op i midten, hvor alle de hvide bindevævsledere samles. De fjernes, hvor de er grove og tykke. Skylles ekstra godt, men udvandes ikke mere i længere tid. Tørres, skæres i terninger og brunes i margarine.
Urterne svitses med 5 min. Suppen hældes over. Skyen smages til. Retten er mør på ca. 25 min. Skyen jævnes.





karakterer:
Opskriften er vist 12330 gange,
og udskrevet 226 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu