Nyreragout

Nyreragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Svinekød - Svinenyre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Nyre
1 laurbærblad
 peber
 allehånde
 nelliker
 lidt sherry
 
Opskrift:
Nyreterningerne koges 30 min. i suppe med 1 laurbærblad og et fint drys af peber, allehånde og nelliker. Skyen jævnes og smages til med sherry.





karakterer:
Opskriften er vist 12940 gange,
og udskrevet 191 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu